Praktisk info

Selvbetjening

Spring telefonkøen over ved, at booke dine tider under Selvbetjening.
Du kan booke tider online optil 1 måned før.

Akut tid
Akut tid samme dag aftales i telefon med sekretær/behandler per telefon.

Vi er tilgængelige på telefonerne fra 08.00 – 16.00 mandag til fredag.
08.00 – 09.00  Telefonkonsultationer kl. for råd, svar på prøver og hjælp ved akut sygdom.
09.00 – 11.00  Sekretærens telefontid kl. for fornyelse af recepter og tidsbookning.
11.00 – 16.00  Telefonsvarer kl. med henvisning til akut nummer, som man kan ringe ved akutte tilstande, som ikke kan vente til næste dag.

Recepter
Lægehusets patienter kan fornye faste mediciner (fraset afhængighedsskabende medicin) via login på vores hjemmeside eller mobil app. Disse bestillinger er på apoteket efter 24 timer. Receptfornyelse via telefon er kl. 09.00 – 12.00. Disse behandles samme eftermiddag og er klare til afhenting på apoteket efter kl. 14.00. Den elektroniske forsendelse af recepter, FMK, som alle praktiserende læger bruger, virker ikke altid. Enkelte gange skal vi faxe disse recepter til apoteket. Hvis man har Receptserveren som sit standard apotek, bliver recepterne faxet til Løve apoteket, Posthustorvet i Skive. Hvis jeres recept ikke er sendt til apoteket, venligst ring Løve apoteket, 97 52 41 66, for at høre om de har fået recept faxet. Hvis man har et andet standard apotek, bliver recept faxet til denne.

Find os
Lægehuset er i kommunens østre bygning – indgangen er fra Østergade. Skilt i porten viser vej indtil baggården, hvor vi har en stor elevator i trappeopgangen.
Du finder os her: Østergade 13A, 2. sal, 7800 Skive

Parkeringspladser
Vi har en parkeringsplads i baggården til dårligt gående og akutte patienter. Kør gennem porten og ind i gården – parkere på de første 3 pladser på ve side og de sidste 3 pladser på højre side. HUSK parkeringsskive! Parkering er for 1 time og på eget ansvar (vagtet af Q-Park). Andre nærliggende parkeringer er Thinggade (indkørsel fra Østergade),  bibliotekets parkering samt krydset Østergade/Torvegade (alle er indenfor 150 m).