Akupunktur

Vi tilbyder for nuværende ikke Akupunktur, grundet travlhed. 

 

akupfoto          DMSfA-logo-ny-668x1024

Akupunktur er en ældgammel lægekunst, der går ud på at helbrede eller lindre sygelige tilstande ved hjælp af spidse genstande eller tynde nåle stukket ind i bestemte punkter på kroppen.  Metoden kan føres ca. 5000 år tilbage i Kinas historie, hvor man i ”Den gule kejsers lærebog i intern medicin” kan se dens filosofiske og praktiske grundlag beskrevet.

Grundlaget i den kinesiske lære er livsenergien ”Qi” der cirkulerer i energibaner (meridianer), hvorpå akupunktur-punkterne ligger. Hver meridian har et bestemt antal akupunkturpunkter, som er anatomisk kortlagte.

I kinesisk medicin er sygdom opstået pga. en ubalance i kroppen. Ved akupunktur kan man få energien (Qi) til at strømme frit, så at balancen bliver skabt igen. Dermed kan man man få bedring i sygdomstilstanden.

Akupunktur er en behandlingsform uden bivirkninger, når den udføres af en læge. Lægen er i kraft af sin uddannelse i stand til at kunne vurdere, om det er rimeligt og forsvarligt at vælge denne behandlingsform, eller om patientens sygdomstegn burde medføre en anden behandling. Derfor er det vigtigt, at det er en læge, der foretager behandlingen.

Esa Urhonen er medlem af Dansk Medicinsk Selskab for Akupunktur. Han har diplom uddannelse i Medicinsk Akupunktur og står registreret som behandler på selskabets hjemmeside.

Pris: Selve behandlingen er gratis for patienter der hører til Lægehuset. Vi tager dog 30 kr. per behandling (for nålene).

For andre patienter tager vi 250 kr. per behandling, men privat sygeforsikring giver mulighed for gratis akupunktur behandling.